Openingsuren
Ma - Vr 8:00 - 18:00

Plaatsen of vervangen dakgoten, hanggoten of bakgoten

Is uw dakgoot of de afvoerenbuizen toe aan vervanging? Wil u uw bakgoot renoveren of bekleden? Dakwerken van Tongerloo laat ze voor u weer blinken.

Meer info omtrent onze diensten: 0472 31 22 12.

Voor nieuwbouw en renovatie

Dakwerken van Tongerloo is uitstekend thuis in het uitvoeren van zink- en koperwerken, voor het maken van:

  • Dakgoten, hanggoten en bakgoten
  • Bekleding voor dak-, hang- en bakgoten
  • Verstevigingen voor schoorstenen
  • Elementen ter afwerking van uw dak
  • Stukken ter herstelling van schade

Of u nu kiest voor zink- en koperwerken omwille van het esthetische karakter, of omwille van hun duurzaamheid en gemak in onderhoud: deze dakwerker zorgt ervoor dat u het allermooiste zink- en koperwerk voor uw dak en gevel bekomt.

Enkele realisaties:

Duurzame oplossingen

Dakwerken van Tongerloo werkt steeds met de beste materialen. Zink en koper blinken onder meer uit in een lange levensduur (meer dan 50 jaar) en garanderen op die manier uitstekend een correcte verhouding prijs-kwaliteit.

Ook voor het uitvoeren van andere werken, zoals het plaatsen van EPDM (erkend plaatser van Resitrix), isolatie (Recticel) en dakvensters en –koepels (Velux) kunt u rekenen op het sublieme vakmanschap. Is uw gevel beschadigd door een waterlek? Laat Dakwerken van Tongerloo dan eveneens een beschermende gevelbekleding plaatsen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Offerte voor zink- en koperwerken

De firma realiseert dagelijks de mooiste projecten, zowel voor particulieren (woningbouw) als voor zakelijke partners (appartementen, bedrijven,...). Als ervaren dakwerker beschikt Dakwerken van Tongerloo over alle kennis, materialen en middelen om dakwerken en herstellingen uit te voeren.

Vraag gerust meer informatie over de mogelijkheden, professioneel advies of een vrijblijvende offerte voor zink- en koperwerken in Nijlen en omgeving.