Openingsuren
Ma - Vr 8:00 - 18:00

Dak isoleren? Plat & hellend dak - Isolatiepremie

Uw zolder of dak isoleren? Wij isoleren uw hellend dak, plat dak of gevel volgens de nieuwste normen en u ontvangt de isolatiepremie en bespaart op uw energiekosten.

Meer info omtrent onze diensten: 0472 31 22 12.

Kwalitatieve isolatiewerken

Wanneer u op zoek bent naar een expert voor het uitvoeren van isolatiewerken in Nijlen, Antwerpen en Limburg, dan kunt u een beroep doen op Dakwerken van Tongerloo. Het plaatsen van isolatie laat u namelijk beter over aan een echte vakman die over de juiste kennis, een goede techniek en alle materiaal beschikt om de werken uit te voeren.

Indien uw isolatie goed geïnstalleerd is en van behoorlijke kwaliteit, bespaart u jaarlijks heel wat op uw energiefactuur.

Enkele realisaties:

Naar de nieuwste normen

Deze dakwerker heeft reeds veel ervaring, maar volgt regelmatig bijscholingen om perfect op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen en normen. De isolatie die bij u geplaatst wordt, is dus steeds naar de nieuwste voorschriften en een duurzame oplossing om een hoog rendement te bekomen.

Voor alle isolatiewerken, kunt u rekenen op professioneel advies: Dakwerken van Tongerloo gaat immers voor u na welke isolatie u het best kunt laten plaatsen, zodat u een oplossing op maat van uw dakwerken of gevelwerken bekomt.

Offerte voor isolatiewerken

Het bedrijf realiseert dagelijks de mooiste projecten, zowel voor particulieren (woningbouw) als voor zakelijke partners (appartementen, bedrijven,...). Als ervaren dakwerker beschikt Dakwerken van Tongerloo over alle kennis, materialen en middelen om isolatiewerken en dakwerken uit te voeren.

Vraag gerust meer informatie over de mogelijkheden, professioneel advies of een vrijblijvende offerte voor isolatiewerken in Nijlen en omgeving.